Parking ’t Zand (Brugge)

Parking ’t Zand – Brugge

365 extra parkeerplaatsen over 3 verdiepen brandveilig gesteld dankzij WYCOTEC!

Het stad Brugge koos ervoor een extra boost te geven aan zijn lokale economie. De uitbreiding van Parking ’t Zand met 365 extra parkeerplaatsen is hier het levende bewijs van. Zowel Interparking & CIT Blaton zijn voor ons geen onbekenden en gingen graag opnieuw de samenwerking aan.

Met meer dan 47 deurgehelen is dit project geen klein bier. Alle deurgehelen werden van A tot Z in eigen beheer opgenomen. Wycotec vervulde alle verwachtingen tot in het kleinste detail in vanaf de eerste werfvergadering, het opmeten, de plaatsing tot onze dienst After Sales.

 

“We weten waar we mee bezig zijn!”

Kenneth De Rouck, projectverantwoordelijke WYCOTEC

“Voor Parking ’t Zand werd er gekozen voor de WYCOTEC Unibloc. Dit veelzijdige deurgeheel hebben we aangeboden met een brandweerstand tot 60 minuten, voorzien van het nodige deurbeslag volgens de situatie en noden in dit project.” vertel Kenneth De Rouck, projectverantwoordelijke bij Wycotec. “We kunnen zeker stellen dat de diversiteit binnen ons gamma goed aan bod kwam. We zien een bewuste keuze tussen enkele, dubbele en zelfs kokerdeuren over de hele site wat aantoont dat we weten waar we mee bezig zijn.”

De parking herbergt heel wat technieken die via schachten lopen en met elkaar verbonden zijn doorheen de parking. De toegang tot deze ruimtes is enkel voorzien voor beheerders en werden dan ook veilig afgesloten voor het grote publiek. Het overgrote deel van de deuren, die vanuit de trappenhallen uitgeven op de verschillende niveaus, zijn voorzien van een deursluiter die elke deur automatisch terug brengt in zijn gesloten positie.

“Onze klant Interparking is heel tevreden
over de uitvoering en opvolging!”

Jan Heyde, Project Manager CIT Blaton

 

“Het is niet het eerste project dat we met succes toevertrouwen aan WYCOTEC dus kijken we alvast uit naar ons volgende project samen.” benadrukt Dhr. Heyde. Een mooie bevestiging van hoe we te werk gaan en waar we voor staan.

Ten slotte wensen we ook BOVA Architect, Interparking, CIT Blaton en alle onderaannemers te bedanken om er opnieuw een succesverhaal van te maken. Op naar meer!

Meer info over ons stalen schrijnwerk of
heeft u een project in de totaalafwerking,
neem dan snel contact met ons op!