Over WycotecAlle info over Wycotec op één pagina: visie, waarden, werking en cijfers

Over Wycotec

Nu al 10 jaar is het team van Wycotec actief in de wereld van de bouw. Sinds de opstart in 2011 profileren we ons als een jong en dynamisch bouw- en productiebedrijf gespecialiseerd in metalen schrijnwerk en totaalafwerking.

In deze periode zijn we erin geslaagd een rijk en gevarieerd klantenbestand in de B2B-markt op te bouwen, verspreid over Vlaanderen en Wallonië. Als gevolg hiervan beschikken we over een ruime ervaring en deskundigheid in verschillende publieke sectoren. We verwijzen naar healthcare, ziekenhuizen, kantoor- en industriebouw, openbare gebouwen en andere diverse sectoren.

Wycotec staat garant voor expertise en productexcellentie en heeft als eerste doel bouwprojecten kwalitatief en compleet te realiseren.

Ons team streeft er voortdurend naar u als klant maximaal te ontzorgen, en altijd vanuit een gepersonaliseerde invalshoek.

We zijn ervan overtuigd dat we ons succesverhaal in grote mate te danken hebben aan de resultaatgerichte inzet van ons dynamisch en ervaren team. Onze projectleiders, calculators, engineers en vakmensen in de productieateliers zijn stuk voor stuk getalenteerd en deskundig. We stellen hun capaciteiten graag ten dienste van onze klanten.Onze visie

Ondernemend, innovatief, vakmanschap, teamwork en kwaliteit. Dat zijn de vijf fundamentele waarden die onze strategie vormgeven.

Wie zijn projecten aan ons toevertrouwt, staat als klant centraal in de realisatie ervan.

We houden elk proces van a tot z onder controle en altijd met de juiste inzichten. Op die manier slagen we erin de vooropgestelde doelstellingen te halen en de afspraken met u als klant te realiseren.


Visie, waarden, werking en cijfers: alle info over Wycotec op één pagina.Alle info over Wycotec op één pagina: visie, waarden, werking en cijfers

Onze bedrijfswaarden

Ondernemend

We willen mee zijn met de laatste trends en ontwikkelingen in de markt om u op die manier als klant toegevoegde waarde te kunnen bieden.

Innovatief

Met behulp van de nieuwste technologieën in de bouwsector zorgen we ervoor dat onze processen geoptimaliseerd en efficiënt verlopen.

Vakmanschap

We produceren onze producten met de nodige zorg en vakkundige competenties.

Kwaliteit

In het werk dat we voor u doen, tellen alleen de hoogste kwaliteitsnormen.

Teamwork

We bundelen continu onze krachten en kennis om u nog beter van dienst te zijn.


Onze werking

Onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers denken graag met u mee en beheersen alle facetten van het bouwproces.

Om u de hoogste kwaliteit te garanderen, nemen we in elk project dezelfde stappen:

  • In de offertefase noteren we al uw wensen en deze van de bouwpartners.
  • In de uitvoeringsfase integreren onze medewerkers alle onderdelen en parameters in onze planning. Ze doen dat overzichtelijk en gesynchroniseerd en zorgen op die manier voor een gecontroleerd verloop van het totaalproject.
  • In overleg met het projectteam stellen we u alle mogelijke materialen voor. Verder helpen we u de juiste keuze te maken. Voor een optimale eindkwaliteit houden we altijd rekening met de meest geschikte plaatsingswijze.
  • Om u maximaal te ontzorgen nemen we alle technieken zoals elektriciteit, sanitair, HVAC mee op in het totaalconcept.


Alle medewerkers onderschrijven de visie en waarden van Wycotec.