Stalen (brandwerende) deuren

Stalen deuren

WYCOTEC is dé referentie bij uitstek als het gaat over stalen deuren en brandcompartimentering. Ons divers aanbod vertrouwt op een jarenlange expertise en ontwikkeling. Dankzij onze eigen R&D-afdeling detecteren en beantwoorden we de noden van de steeds vooruitstrevende markt.

Daarom testen we zowel in eigen beheer als bij externe partners om de nodige certificaten up-to-date te houden en voorop te lopen betreft de nieuwste ontwikkelingen. Het aanbod aan stalen deuren bestaat uit twee productlijnen; namelijk de ‘Unibloc’ & de ‘Monobloc’. Bovendien kan er gekozen worden uit een waaier aan deurbeslag om te voldoen aan de eisen van het lastenboek.

Unibloc

Getest volgens EN 1634-1

De bakermat van WYCOTEC ligt zonder twijfel bij de Unibloc. De Unibloc is opgebouwd uit Magnelis staalplaten in combinatie met ons eigen scharnieren. Deze stalen deur is veelzijdig te configureren en komt in verschillende uitvoeringen zoals enkel deur, dubbel deur, muuromvattend,… Klik hier voor meer info!

Monobloc

Getest volgens EN 1634-1

De nieuwste telg binnen ons aanbod is de Monobloc. Met zijn beperkt inbouwdiepte van 95mm kan deze al toegepast worden op muurdiktes van 75mm. Ook de Monobloc komt vrij geconfigureerd worden zoals een enkel deur, dubbele deur, zijlicht, … Klik hier voor meer info!

Eigenschappen

Bovenop de uitstekende mechanische weerstand kunnen beide types aangevuld worden met bijkomende eigenschappen. Er kan dus vrij gekozen worden voor een deur met brandweerstand,  akoestisch werend,… of een andere eigenschap naar keuze. Ook het combineren van verschillende eigenschappen is voor de WYCOTEC stalen deuren geen probleem. In het bijzonder brengen wij ook een oplossing voor vb. ziekenhuizen dankzij onze stralingswerende deuren.

Parking Mechelen-Metalen schrijnwerk met een hoge afwerkingsgraad, dat vind je bij Wycotec natuurlijk!

Brandwerend

Inbraakwerend

Geluidsisolerend

Mechanische weerstand

 

Bent u niet zeker of u idee wel haalbaar is? Twijfelt u bij de keuze van uw configuratie? Ons team analyseert de plannen van uw project en komen ter plaatse voor op te meten! Doorheen het hele traject houden we een vinger aan de pols om kwaliteit te garanderen. Contacteer ons snel voor meer info!