Metalen schrijnwerk
Metalen schrijnwerk

Bent u op zoek naar metalen schrijnwerk zoals brandwerende en akoestische raam- en deurgehelen voor zowel binnen- als buitentoepassingen? Dan bent u op de juiste pagina beland. Wycotec is een ervaren fabrikant en installateur van metalen deurgehelen en erkend verwerker van plaatstaal en metalen profielsystemen. Bij ons vindt u een kwalitatief, esthetisch en uiterst ruim aanbod.Metalen schrijnwerk – profielsystemen

Ons metalen schrijnwerk op basis van profielsystemen is een voorbeeld van high-end afwerking voor innovatieve projecten.

Wist u dat staal een aantal kenmerkende eigenschappen heeft die innovatieve en interessante perspectieven biedt binnen diverse domeinen? We sommen er een aantal op.

  • Brandwerendheid: enkele en dubbele deuren, vaste wanden en deuren in glaswanden (Rf30, Rf60, Rf120)
  • Inbraakwerendheid: verstevigde raam- en deurgehelen voorzien van speciaal sluitwerk en inbraakwerende glaslijsten
  • Geluidsisolatie: thermisch geïsoleerde profielen en isolerende beglazing, gecombineerd met specifieke accessoires zoals een dubbele deurdichting, valdorpel …, zorgen voor een optimaal akoestisch comfort.

Dankzij de elegante en hoge afwerkingsgraad van deze vlakliggende metalen profielsystemen heeft u meteen de ideale oplossing in handen voor toepassingen in publiek toegankelijke ruimtes. We denken aan commerciële en industriële gebouwen, scholen, ziekenhuizen, sport- en recreatiecomplexen, dienstencentra


Metalen schrijnwerk met een hoge afwerkingsgraad, één adres!Metalen schrijnwerk met een hoge afwerkingsgraad, dat vind je bij Wycotec natuurlijk!

Metalen deurgehelen – plaatstaal

Van staalplaat tot afgewerkt deurgeheel, ervaringsspecialist Wycotec levert u metalen schrijnwerk van gegarandeerde kwaliteit.

Onze expertise manifesteert zich op verschillende niveaus, van research over ontwikkeling tot productie en plaatsing.

We bieden een oplossing op maat van uw project in functie van:

  • toepassingsgebied: industriebouw, ondergrondse parkings, metrostations, …
  • functionele vereisten: brand- en inbraakveiligheid, geluidsisolatie, …
  • installatie: keuze uit droge montage of opgieten
  • esthetiek: geringe inbouwdiepte dankzij een slank en elegant deurkaderprofiel

We leveren u de metalen deurgehelen in verzinkte staalplaat (Magnelis®) of RVS, altijd zoals u het wilt. Als afwerking kunt u kiezen voor poedercoating of een uitvoering in natlak.Kunnen we u helpen met metalen schrijnwerk?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We beantwoorden uw vraag zo vlug mogelijk!

Totaalafwerking mogelijk!

Uiteraard kan u bij Wycotec ook terecht voor een complete en kwalitatieve totaalafwerking van uw bouwproject.


Totaalafwerking van uw bouwproject? Dat geeft u toch in handen van Wycotec?