TotaalafwerkingTotaalafwerking van uw bouwproject? Dat geeft u toch in handen van Wycotec?

Totaalafwerking

Op zoek naar een geschikte partner voor een kwalitatieve én complete realisatie van uw bouwproject? Met ruim 10 jaar ervaring in totaalafwerking is Wycotec een meer dan geschikte partner.

Wist u trouwens dat we een unieke positie hebben in de bouwsector? Naast totaalafwerking zijn we ook gespecialiseerd in metalen schrijnwerk en metalen profielsystemen. Deze combinatie kan voor u een meerwaarde zijn, maar uiteraard bent u volledig vrij in uw materiaalkeuze.

Van één ding mag u zeker zijn. Als u met ons in zee gaat, staat u er niet alleen voor. Zelf hoeft u niets te coördineren, wij doen al het werk voor u.

Onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers denken graag met u mee en beheersen alle onderdelen van het bouwproces van a tot z.Hoe pakken we onze totaalafwerking aan?

Om uw bouwproject te voorzien van een afwerkingsgraad die beantwoordt aan de hoogste kwaliteitsnormen, volgen we steevast het volgende stappenplan.

1. Offerte voor totaalafwerking

Vooraf maken we graag een correcte en duidelijke offerte in functie van uw wensen en die van de verschillende bouwpartners.

2. Uitvoeringsplanning

Onze vakkundige medewerkers integreren alle onderdelen en parameters in een overzichtelijk en gesynchroniseerde uitvoeringsplanning. Die planning zorgt ervoor dat uw totaalproject gecontroleerd verloopt.

3. Selectie materialen

In overleg met ons projectteam stellen we u alle mogelijke materialen voor. We begeleiden u ook bij de selectie ervan. Om een optimale eindkwaliteit te kunnen garanderen, houden we altijd rekening met de meest geschikte plaatsingsmethode.

4. Oog voor technieken

Uiteraard willen we u maximaal ontzorgen. We nemen daarom graag alle technieken mee op in het totaalconcept. Denk aan elektriciteit, sanitair, HVAC … Alleen op die manier kunnen we een totaalafwerking garanderen die honderd procent af is.

5. Kwalitatieve partnerships

Bij elk totaalproject die wij uitvoeren worden we geconfronteerd met een enorme diversiteit aan bouwaspecten. Om een succesvolle oplevering van elk project te realiseren, rekenen we hiervoor niet enkel op de expertise van onze eigen medewerkers, maar omringen we ons steeds met de beste partners.


Geef de totaalafwerking van uw bouwproject in handen van Wycotec.

Dit team leidt de totaalafwerking van uw bouwproject in goede banen.
Totaalafwerking van uw bouwproject? Dat geeft u toch in handen van Wycotec?

Overtuigd van ons kunnen?

Laat u de totaalafwerking van uw bouwproject aan ons over? Wij kijken alvast uit naar een eerste gesprek om uw bouwproject te verkennen, vorm te geven en samen met u op te starten.

Neem contact met ons op. Een kennismakingsgesprek is volledig vrijblijvend en verbindt u tot niets, maar u leert ons wel kennen.

Graag tot binnenkort!

Wycotec is trouwens niet zomaar een bouwbedrijf. Lees hier het verhaal van Wycotec.