Architecturaal metalen schrijnwerk

Zwitserse kwaliteit met het profielsysteem Jansen, stalen (brandwerend) architecturaal schrijnwerk

Wycotec is erkend verwerker van stalen JANSEN profielen. Een efficiënte oplossing voor stalen ramen, deuren en gevels. Het merk JANSEN staat voor Zwitserse kwaliteit, leiderschap en innovatie. Dankzij de continue ontwikkeling van deze profielen kunnen we voor elk project een oplossing op maat voorzien.

De verschillende profielreeksen zijn voorzien van diverse karaktereigenschappen zoals: geïsoleerd of niet-geïsoleerd, inbraakwerend, brandwerend, rookwerend, kogelwerend, stralingswerend, … Geen enkele configuratie is voor ons onmogelijk dankzij onze expertise in metalen schrijnwerk. Er kan ook gekozen worden tussen verschillende profieldieptes voor een uniforme oplossing.

JANSEN profielreeksen

Economy 50
Koude profielen

Economy 60
Koude profielen

Art’15
Koude profielen

Art-System
Koude profielen

Standaard
Koude profielen

Janisol
Thermisch onderbroken

Jansiol HI
Thermisch onderbroken
(passief schrijnwerk)

Janisol Arte 2.0
Thermisch onderbroken

Janisol 2
Ei30

Janisol C4
Ei60

VISS
Vliesgevelsystemen

Mogelijke configuraties

De metalen deuren vervaardigd uit de JANSEN profielsystemen worden volledig op maat gemaakt. Hierdoor zijn de mogelijkheden onbeperkt en kan u vrij configureren. Wenst u een enkele deur met beglazing, een vaste glazen wand, een dubbele deur met zijlicht,… Laat uw ideeën de vrije loop en combineer bovenlichten met zijlichten, een enkele deur met een vaste volle wand,… Zelfs gebogen profielen zijn voor ons geen probleem.

Bent u niet zeker of u idee wel haalbaar is? Twijfelt u bij de keuze van uw configuratie? Ons team analyseert de plannen van uw project, komen ter plaatse voor op te meten en houden een vinger aan de pols tot na de plaatsing. Contacteer ons snel voor meer info!

Enkele deuren

basic

met verdelingen

met zijlicht

met bovenlicht

met boven- en zijlicht

Dubbele deuren

basic

met bovenlicht

met zijlicht(en)

met boven- en zijlicht(en)

Specials

Vaste wanden

Vrijlopende deuren

Gebogen profielen